Writer’s block? Een beetje liefde helpt

Ik doe een liefdesbrievenworkshop
Dus ik draag een doddig hartjespak. Doddig? Jazeker, doddig ;-). Gehuurd bij Maison van den Hoogen aan de Ceintuurbaan. Het is 14 februari en ik doe mijn liefdesbrievenworkshop bij Sexyland in Amsterdam-Noord. Ik heb er zin in want bij deze workshop komen er fenomenale krachten los.
De kortste weg naar beter schrijven
Is …

Lees het hele artikel

Kleine succesjes, daar groei je van

Stel, je denkt dat schrijven niet voor jou is
Omdat je woordenschat klein is, omdat je dyslectisch bent of omdat je denkt dat wat jij te zeggen hebt niet de moeite waard is. Stel nou dat je dat echt gelooft en dat het je toch lukt om helemaal zelf een verhaaltje te schrijven. En als …

Lees het artikel →

Onze masterclass. Zo goed dat-ie eigenlijk te kort is.

Welke woorden werken niet, welke wel en waarom? Wat is nou eigenlijk een actieve zin? En hoe kun je veel makkelijker en helderder schrijven dan je nu doet?

Maak je teamdag of off-site onvergetelijk met een interactieve joepie-masterclass. Bomvol praktische tips die je meteen kan gebruiken.

Naar de pdf
Inspiratie sessie

Of bestel nu het leesbaarste boek dat je ooit hebt gezien.

En lees hoe ongelooflijk veel je kan vertellen in een alinea van vijf zinnen.

Leer over de fenomenale kracht van een goede vraag. Over het effect van denken in drieën. En maak kennis met drie onmisbare schrijftechnieken: inzoomen, overdrijven en om- en omkeren.

Bestellen. Nu
Boek over beter leren schrijven

Wil je meteen aan het werk?
Schrijf je in voor druppelmail.

Dan schrijf je in tien dagen een complete 'wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik'. Een pitch. Stap voor stap, zoals alleen jij dat kan.

Superhandig om te kunnen: sta je nooit meer met je mond vol tanden als iemand je vraagt: 'En jij, wat doe jij eigenlijk?'

En wat werkt in een pitch, werkt ook in een blog, een e-mail of een offerte. En in een manifest, een productbeschrijving of een best case. Dus euh, waar wacht je nog op?

<em>Wil je meteen aan het werk</em>?<br />
Schrijf je in voor druppelmail.

Heb je een vraag of een idee? Bel ons.

Vinden we leuk.
06 1444 0837

Mailen kan ook.

Contact