Waarom de joepie academie de joepie academie heet

Omdat we je leren hoe je een joepie schrijft.
Een wat? Een joepie. Een knetterhelder verhaal van drie alinea’s, drie tussenkoppen, een titel en een laatste zin. Twintig zinnen bij elkaar. Ideaal om te kunnen. Of je nou wil vertellen wat je doet of wil uitleggen waarom de joepie academie de joepie academie heet, met …

Lees het hele artikel

Kleine succesjes, daar groei je van

Stel, je denkt dat schrijven niet voor jou is
Omdat je woordenschat klein is, omdat je dyslectisch bent of omdat je denkt dat wat jij te zeggen hebt niet de moeite waard is. Stel nou dat je dat echt gelooft en dat het je toch lukt om helemaal zelf een verhaaltje te schrijven. En als …

Lees het artikel →

Onze masterclass. Zo goed dat-ie eigenlijk te kort is.

Welke woorden werken niet, welke wel en waarom? Wat is nou eigenlijk een actieve zin? En hoe kun je veel makkelijker en helderder schrijven dan je nu doet?

Maak je teamdag of offsite onvergetelijk met een interactieve joepie-masterclass. Bomvol praktische tips die je meteen kunt gebruiken.

Naar de pdf
Inspiratie sessie

Of bestel nu het leesbaarste boek dat je ooit hebt gezien.

En lees hoe ongelooflijk veel je kan vertellen in een alinea van vijf zinnen.

Leer over de fenomenale kracht van een goede vraag. Over het effect van denken in drieën. En maak kennis met drie onmisbare schrijftechnieken: inzoomen, overdrijven en om- en omkeren.

Bestellen. Nu
Boek over beter leren schrijven

Genoten van het schrijfmachien?
Dan vind je druppelmail ook te gek.

Tien dagen lang elke dag een drie-minuten-opdracht. Schrijf van een woord naar een kant-en-klaar verhaal. Helemaal gratis.

Ontdek hoe schrijven ook kan. Welke woorden werken en welke niet. Dat samenhang helemaal vanzelf komt. Hoe je je tekst superleesbaar maakt.

En op dag tien een offer you can't refuse. Wedden?

<em>Genoten van het schrijfmachien</em>?<br />
Dan vind je druppelmail ook te gek.

Heb je een vraag of een idee? Bel ons.

Vinden we leuk.
06 1444 0837

Mailen kan ook.

Contact